Odelsarven ofrer Facebook

Tiden er inne for å kutte båndene til verdens største spionselskap. Du burde gjøre det samme.

 

Odelsarven er et ikke-kommersielt, privat engasjement og alternativ. Jeg setter frihet høyere enn alt annet. Friheten til at vi skal kunne ytre oss som vi vil. Friheten til å ikke kontinuerlig overvåkes, og våre sjeler selges, brukes og tappes av et selskap som nærmer seg monopol på informasjon. Friheten fra at noen av de mest umoralske krefter vi noen gang har kjent til, selger alle dine vaner, fotskritt, meninger, preferanser og din komplette "mappe" av meta-data til organisasjoner - være seg statlige, militære, globalistiske, "ikke statlige", kommersielle, og/eller etteretningsselskaper og konstellasjoner. 

 

Odelsarven har intet å skjule, ikke artikkelforfatter heller. Dette handler om man vil fortsette å mate monsteret, eller ikke. 

 

Facebook er ikke en fri plattform. Det frie ord eksisterer ikke. Facebook gjør deg til trell. En trell av meningsløshet, selvsensur, tidsfordriv og narsissisme. Den lobotomerer deg, samtidig som den stjeler og selger sjelen din. En hel generasjon med barn vokser opp som zoombier. 

 

Odelsarven er ikke avhengig av "fans" eller "likes". Ikke tjenes det penger på det heller. Kvalitet trumfer kvantitet. Enda viktigere, det er noe som heter liv og lære. Det må henge sammen. 

 

Odelsarven har all nødvendig interaksjon allerede, med eget kommentarfelt under hver artikkel. Registrerer du deg på nyhetsbrevet, vil du få alle oppdateringer på e-post, så snart de er lagt ut. Registrering finner du nederst på siden. Helt fritt, uten sensur og George Orwells 1984. 

 

Er du avhengig av din lobotomerte "stream" for å få oppdateringer, er du ikke interessert nok.

Det er vår egen latskap, apati og ingnoranse som er vår største fiende. 

 

 

 

Please reload

Please reload