top of page
  • Forfatterens bildeOdelsarven

Bio-laboratorier i Sikkerhetsrådet

Russland har nå bedt om å gi en redegjørelse og få en forklaring i FNs sikkerhetsråd på det antallet amerikansk kontrollerte bio-laboratorier de har tatt kontroll over i Ukraina. Dette er til og med verifisert av Vestlige medier.


Vi vet jo godt hvilken korrupt lekebinge dette landet har vært for Vestlige eliter. Kanskje vi kan få rede på hvor mange "Fauci Gain of Function" laboratorier det egentlig er? Kanskje vi kan begrave våtmarkedet i Kina og flaggermusen én gang for alle? Kanskje vi kan konkludere med den samme koblingen, korrupsjonen og agendaen som ser ut til å være bak laboratoriet i Wuhan? I så fall vil planlagte pandemier og fremdriften av teknokrat-elitens 4th Industrial Revolution få seg et alvorlig skudd for bauen.


Når man ser desperasjonen i regimet i USA og Vesten - der man i umiddelbar affekt beskylder Russland for å ville iscenesette en falsk flagg operasjon i kraft av at de nå kan ha kontroll over den kommende sannheten og bevisene, forteller deg egentlig alt du trenger å vite. Særlig hvis du kjenner til skriptet som ble benyttet i Syria, der du ble forsøkt ledet til å tro at Assad gasset sin egen befolkning daglig. Det er en åpenbar årsak til at EU og Vesten nå sensurerer Russisk informasjon og medier over en lav sko. Det er en grunn til at Meta (SoMe plattformene) har gitt midlertidig tillatelse til å drapstrue Russere (ja, du leste riktig). Det kan meget vel være tilfelle, at den "glemte" plandemien, den krisen vi kom fra, de løgnene vi ble servert, og de injeksjonene som ble satt med katastrofale effekter og følger - henger mer sammen med invasjonen i Ukraina enn vi trodde var mulig.


Faren med dette, er at USA og Vestens lille elite vil bli presset opp i et hjørne, og de vil ikke bare være korrupte, men bli enda mer irrasjonelle enn de allerede er. Dette er nå den største faren.


Det er et ordtak som lyder noe slikt som;

"Hvis du frykter en desperat sterk mann, så er den du skal frykte mer den desperate svake".

5 kommentarer
bottom of page