top of page
  • Forfatterens bildeOdelsarven

Røyk og speil

Vi er, som spådd, vitne til en forferdelig broderkrig, der både Russere og Ukrainere er ofre. Dette er globalistenes krig. Dette er bare en påminnelse om hvor korrupt mediebildet er, og hvor lett folk lar seg lure. Det skjer åpenbart og selvfølgelig grusomme ting i en krig, men det første offeret er altså sannheten.


Hvis man i all ydmykhet skal vise noen forståelse for noen av partene hva gjelder de siste rapportene om massakre og krigsforbrytelser utført av Russere i Butsja, så ville det være å vise forståelse for at Russerne nok en gang krever å avgi en forklaring på Vestens løgner i FNs Sikkerhetsråd.


Videoen under er kun ett enkeltstående eksempel på Vestlige mediers ensidige fremstilling, skuespill, og deres agenda (bevisst eller ikke) for å eskalere konflikten som kan ende i tredje verdenskrig. Videoen under kan være fra helt andre kontekster, den kan være laget fra hvilken som helst side i denne konflikten, og spres på Internett.

Vestlige medier har allerede langt på vei innrømmet å ha fått videomateriale og opplysninger ferdig tygget fra Ukrainsk side, uten å ha gjort nødvendige egne undersøkelser og verifiseringer. Det florerer også videoer av Ukrainske soldater som plasserer døde ut i gatene, i "korrekte" posisjoner. Et hvert påskudd og falske flagg synes å bli benyttet for demonisering.


Her ser vi Ukrainske SBU som "arresterer" sivile i Dnipropetrovsk:Til og med Vestlige medier har rapportert om Ukrainske krigsforbrytelser, og det finnes et hundretalls videoer og bilder på hvordan både Russiske fanger og Ukrainske sivile (Russisktalende) har blitt torturert, drept og det hele filmet.Her ser det ut til at likene plasseres av Ukrainske soldater. Enkelte hevder at likene sjekkes for miner, men dette synes lite sannsynlig:


Det ser også ut til at dukker er i bruk, der alle midler brukes for å demonisere og berede grunnen for ekstern innblanding og eskalering;Det finnes et stort antall videoer av grusomme handlinger på Ukrainsk side. Disse er av en art som ikke egner seg på disse nettsidene, da de kan være for brutale - og de som ønsker å se disse selv kan enkelt søke de opp på ulike plattformer uten Vestlig sensur. Her en en liten forsmak (bilder).
Når Vestlige medier rapporterte om at Ukrainske styrker hadde "gjenerobret" Butsja og Russiske styrker hadde trukket seg ut - sto byens borgermester og skrøt av det. Det ble ikke nevnt med ett eneste ord; de forferdelige massakre og alle likene i gatene mediene nå er tapetsert med. Mange av de bildene som florerer rundt fra gatene, viser mennesker med hvite bånd, et pro-russisk symbol. Dette gjelder både militære og sivile - men etter Vestens bidrag med å væpne det som kan krype og gå i Ukraina, er disse grensene for lengst utvisket. Det som er rimelig sikkert er, at Russere ikke henretter pro-Russere.


Ikke tro på et eneste ord av hva som som rapporteres filtrert fra denne konflikten. Det faktum at Norge tar en aktiv part og side på alle områder i denne konflikten, er en tragedie. Det faktum at et fjetret og muligens rundlurt Storting i trampeklapp biter rett på agnet, er ikke annet enn svært, svært urovekkende.


Sist, men ikke minst - det er faktisk mulig å være mot invasjoner, ikke ta side, men samtidig være i stand til å ikke bare se skogen for trær.0 kommentarer
bottom of page