top of page
  • Forfatterens bildeOdelsarven

Redegjørelse for Norges bombing av Libya i Stortinget


Den 8. januar skal vår kvinnelige forsvarsminister redegjøre for Stortinget. Hun skal redegjøre for Norges deltakelse og rolle i det som kalles "Libya-krigen" i 2011.


Denne redegjørelsen kunne vært unnagjort i én setning;


"Norges rikspolitikere er marionetter, vi gjør alt hva Israel og storebror USA sier, uansett hvor korrupt, og uansett hvor store løgnene er"


Selvsagt vil ikke vår kvinnelige forsvarsminister, med all den faglige, taktiske, strategiske og militære utdannelse si dette (alt etter komma er ironi). Vi vil være vitne til nok et nøye planlagt innlegg, et skuespill, med lagvise løgner. Som en løk du skreller skallet av, i så mange lag, at du blendes av tårer lenge før du er ferdig.


All den tid "Libya-krigen" har kommet opp for redegjørelse i Stortinget, betyr dette at det offisielle narrativet i det minste hos enkelte slår sprekker. De er tvunget til å si noe. Det er med andre ord behov for å tette igjen sprekkene i løgnen. En løgn som er minst like stor som at Irak hadde masseødeleggelsesvåpen, hvorpå Saddam Hussein ble hengt på direktesendt TV og landet lagt i ruiner. Det er for lengst dokumentert, men åpenbart ikke adekvat rapportert av noen vestlige medier, at Irak ikke hadde noen masseødeleggelsesvåpen. At hele den oppkonstruerte grunnen som ble beredet for ødeleggelsen av denne nasjonen, ikke fantes.


Når det gjelder alle slike "kompliserte" affærer, bør man alltid stille seg to spørsmål;


1. Cui bono? (hvem gagner det?)

2. Hvem har du ikke lov til å kritisere?


(en liten ledetråd: muslimer, Trump, andre "fæle ledere" og øvrige nyttige brikker på sjakkbrettet kan du kritisere så mye du vil).


Libya sto i veien for dollar hegemoniet, de sto i veien for Israel og USA sin kontroll over Midtøsten. De sto i veien for de neo-konservative, for bankierer og den reelle makten over kontantstrømmene, ressursene og distribusjonen av disse. Libya sto i veien, akkurat som Irak og Egypt før henne, som Syria og Iran nå.


Du trenger ikke lese artikler som spekulerer i om Trump vil trekke amerikanske styrker ut av Syria. Det kommer aldri til å skje. Det vil si, ikke før Syria og Assad har gått ned på kne og underkastet seg agendaen. Underkastet seg ovenfor de som napper i båndet når de går tur med Trump.


Denne kynismen er pakket inn i omfattende propaganda, som våre politikere og det gjennområtne og kontrollerte media gjentar som pappegøyer. De lurer med vilje og viten, eller ren dumskap, det norske folk til å sloss andres kriger. Til å påføre andre enorme lidelser, og blande seg inn i affærer det norske folk ikke har noe med å gjøre. De lurer i tillegg det norske folk til å betale for det, ikke bare over skatteseddel, men med stadig økende press på våre "grenser", med inngåelse av migrasjonspakter som "rettferdiggjøres" med at vi må ta vår del av byrden for mennesker som har det verre enn oss, flyktinger eller ikke. Det eneste kriteriet er at de er fra den 3. verden... Tror du lutfattige etniske Russere er en del av denne migrasjonspakten?


Våre politikere bomber ikke bare andre suverene nasjoner i andre verdensdeler for våre penger, men ser også ut til å gjøre alt i sin makt for at det etniske norske folk skal byttes ut i eget land. De mest kritiske bruker all sin tid på å male veggen svart med tendensene.


FNs våte globalistiske drøm skal oppfylles. Rekesmørbrødene skal fortæres hos Bildenbergerne og i Davos. Hillary Clinton forblir en helt. Hun som i sin rokokkostol, etter lynsjingen av Muammar al-Gaddafi på direktesendt TV, meddelte alle som ikke har evne til å tenke selv: "Vi kom, vi så, han døde", etterfulgt av hånlatter. Norske politikere har blod på sine hender, finansiert av ærlige norske skattebetalere.


Våre "folkevalgte" er svake og underkastende. De arbeider ikke for det norske folk, men for andre krefter. For krefter som ikke prioriterer våre interesser og vårt eget ve og vel. For krefter som belønner svik og forræderi.


Har vi noe valg? Ja, nordmenn har en rekke valg. Vi kan nekte å tjenestegjøre militært på fremmed jord, eller i enheter som går utover Heimevernets kjernevirksomhet, nemlig å forsvare heim, ætt og fedreland. Det vil si, din egen teig. Vi kan stemme blankt, istedet for å avgi stemme på korrumperte partier som direkte eller indirekte har medvirket til blant annet dette (det vil si alle partier på Stortinget). Du kan ta en rekke valg i hverdagen som i høyest mulig grad ikke bidrar til å understøtte dette, selvsagt på helt lovlige vis.


Nordmenn er i en ekstrem situasjon historisk. Aldri har vi vært mer blendet. Aldri har vi hatt mindre evne til å tenke selv. Aldri har vi hatt større evne til å sluke alt autoriteter forteller oss. Aldri har vi vært mer kontrollert. Jeg tør påstå, aldri har vi vært dummere.

0 kommentarer
bottom of page