top of page
  • Forfatterens bildeOdelsarven

Tynne, sultne lommebøker

Skriptet er gitt, og invasjonen (krigen som det heter i vestlige medier) brukes nå for alt det er verdt - for å skjule og forklare hvorfor du skal bli fattigere. Støres "én dag med meg ved roret, og du vil merke forskjell" ble sannere enn til og med han ville forestilt seg. Støres "nå er det vanlige folks tur" fikk seg en udekket dyp ripe i lakken. Det kan sagtens ikke være lett å være marionett, bare du forstår at du er det.


Vi har en fjolle av en finansminister, som burde holdt seg til å sette poteter på Hedmarken, og en kommende sentralbanksjef som i dag leder og pusher NATOs propaganda, som fikk jobben under et middagsbesøk av en av Klaus Schwab´s kjæledegger i WEF, som tilfeldigvis er vår statsminister. Det er Putin sin skyld at alle priser skyter i været, at strømprisen ikke normaliserer seg, at bensin og diesel ødelegger dagsbudsjettet ditt, hører vi.


Sauene lystrer. Sauene hater. De retter sitt hat dit hvor det skal, og dit de blir fortalt at de skal rette det, helt uten evne til å se hva dette egentlig skyldes, og hvem som tjener på det.


Joda, Russlands invasjon av Ukraina er nye steiner i sekken, men dette begynte for lenge siden. Bakteppet ble satt allerede da USA tok dollaren av gullstandarden på 70-tallet. Siden den gang har dollaren blitt støttet opp utelukkende på sauenes tillitt, olje, inflasjon, krig og imperialisme. Det er ikke mangel på råvarer som utelukkende driver inflasjonen i den vestlige verden. Vi har mer enn nok råvarer, foreløpig vel og merke - men de tar slutt en gang. Problemet nå er langt mer presserende enn at råvarene tar slutt i fremtiden.


Vestens inflasjon er primært drevet av sentralbankene. Inflasjon er et regimes mest effektive middel for økt skjult skatt. Det finnes ingen reelle "statsministre" eller demokratisk valgte ledere. Det er sentralbankene som styrer butikken - alt annet er ikke signifikant. Alt annet er skuespill og marionetter.


Det er god gammeldags trykking av penger som er den grunnleggende årsaken for inflasjonen, for etter fravikelsen av gullstandarden kunne det privat eide FED (fraksjonen av verdens rikeste) trykke opp akkurat hvor mange nye dollar man trengte, uten å koble de til noen form for verdi - ja, foruten at resten av verden var tvunget til å veksle i dollar, råvaremarkedene handlet i dollar, finansmarkedene handlet i dollar - og at dette var betingelsen den gang, derav ordene "the petro-dollar" og "the war-dollar".


Det er en grunn til at USA er bestevenner, i brask og bram, med Saudi-Arabia, på tross av at de steiner kvinner og kapper hodene av regimekritikere med sabel. De er nødt, for å opprettholde petro-dollaren. Det er en grunn til at Gadaffi ble slått ihjel på gaten og landet hans styrtet, etter han brøt med dollar regimet og Rotschild mafiaen. Sentralbankene kjenner ikke begrepet menneskerettigheter og verdighet. FED har alltid hatt en ubegrenset debet- og kreditpost til fri disposisjon, som ingen andre nasjoner før eller etter noen gang har hatt. Det har muliggjort ødeleggelse av andre nasjoners valuta, økonomisk krigføring og maktutøvelse.


Dette syke finansielle systemet forutsetter evig vekst, og systemet har én grunnleggende forutsetning for vekst - nemlig akkumulering av gjeld. Nedbetaling av gjeld betyr kontraksjon av økonomien. Opptakelse av gjeld betyr økonomisk vekst. Gjelden eier vestens innbyggere. Ikke forestill deg noe annet. Vestens innbyggere vil aldri bli "bailet ut".


Det har aldri vært mer penger i verden. Verdiløse penger. Det har aldri vært mer gjeld heller, og de siste 20 årene er det tatt opp mer gjeld enn for hele menneskeheten sammenlagt før oss. Dette er grunnleggende økonomisk kunnskap. Vesten (med sine underlagte periferier) har skapt et Frankenstein monster av et gjeldsberg, som aldri vil kunne tilbakebetales. Det opprettholdes nå kun av sauenes tillitt og ignoranse.


Når sauenes tillitt begynner å bli slitt, og sentralbankens balanseark eser ut over den gjennomsnittlige mageomkretsen til "average Joe" - da må det gjøres noe. Historisk har alltid krig vært veien ut av dette, og en glimrende mulighet til omkalfatre debet- og kreditpostene. Historien gjentar seg nå, og Covid-19 lockdown-svindelen og pulveriseringen av små og mellomstore selvstendige virksomheter, til fordel for de store, var oppvarmingen. Det vi er vitne til nå, er den største overførselen av eiendeler, makt og midler fra vanlige folk - til elitene. Du har vel gjort det våre politikere ikke har gjort? Lest hele dokumentet til FN, og hvordan verden skal se ut innen 2030?


Matmangelen kommer, ikke fordi det er mangel på mat i verden. Den kommer fordi vi ikke har midlene til å produsere den lengre. Så og si alt virkestoff i kunstgjødsel som i følge WEF "the useless eaters" er avhengig av, ja - det kontrollerer Russland. Ikke bare det, men Putin kontrollerer hvetebollene dine også (foruten olje og gass). Kina kontrollerer alt annet du bruker og trenger.


Vesten sitter igjen med brorparten av verdens gjeld, minimum av produksjon - og grådige folkefiendtlige og/eller udugelige politikere har solgt ut våre naturressurser for kortsiktig profitt. Vi bruker tiden på å klippe håret til hverandre, fremme flytende kjønn og genusstudier, sutre over våre karbonavtrykk og kaste bort tiden vår på "det grønne skifte" - mens vi fórer teknokratene med "grønne skatteinntekter". Vi greier ikke en gang å brødfø oss selv. Tar vi i, gjennom en skikkelig "Covid-dugnad", der alle plener og hager i landet teppebombes med frø (hadde vi bare hatt frølageret på Svalbard våre marionett-politikere nærmest har nedlagt) - så ville vi kanskje ha holdt liv i 30% av oss.


Men, det er vel kanskje ikke så ille? Både Erna Solberg og Jonas Gahr Støre stiller seg bak Schwab´s etterhvert kjente uttrykk; vi er bare "useless eaters" som skal "own nothing and be happy".


Det finnes ingen politisk løsning på fysiske lover, dessverre. Så alt, altfor mange, kommer til å innse dette, i tidenes kalddusj.


 

Hvis man mot all formodning skulle være i tvil om hvor norske politikere og kongehus har sin lojalitet.

Her er kun et lite utvalg;
0 kommentarer
bottom of page