top of page
  • Forfatterens bildeOdelsarven

USAs sønner og døtre

Den Amerikansk-innsatte jødiske presidenten i Ukraina sier det åpenbare i klippet under:

USA kan nemlig ikke tape krigen de fører mot Russland. Hvis USA taper denne krigen, vil USD kollapse. Hvis verdens petro- krigs- og fordums reservevaluta kollapser, er det Amerikanske imperiets dager over. Da går hele Vesten en mørk vinter i møte.


Russland har hatt overtaket i denne krigen fra første stund, og helt siden de først invaderte Ukraina. De vinner. De er venner med 70% av resten av verden, som består av ikke-vestlige land. De trenger ikke Vesten. De er ikke avhengige av USD, som er beslaglagt for lenge siden. De har energi. De har gull. De har metaller og mineraler. De har teknologi. De har produksjon. De har mat....


Man må være klar over at USA har vilje til å ofre alle Ukrainere og Europeere i deres krig om eget imperium. De er de eneste som noensinne har brukt atomvåpen tidligere, ved to anledninger. De er den sterkeste kandidaten til å gjøre det igjen. Når alt annet feiler, tar de deg til krig.


Hvorfor er det så få som ser den åpenbare galskapen i å sende våpen for tusenvis av milliarder av skattebetalernes midler til en korrumpert, kontrollert proxy-krigsaktør for Amerikansk verdensherredømme - og samtidig svekke sin egen forsvarsevne? Der man er forpliktet til å kjøpe tilbake materiellet nytt fra de samme bandittene, som ikke bare profitterer på våpenhandel, men også profitterer på bortfallet av Russisk energi? De samme - som de eneste - som profiterer på sprengte rørledninger, ja, bortsett fra Norge da. Det er en sann gåte, hvordan folk flest og våre ledere går i en slags transe av løgner. Løgner som holdes i live, på tross av et mer og mer akkumulerende vanvidd, av løgnpresse, floskler og såkalte pensjonerte militære eksperter som forteller hvor mye fienden sliter....


Hvorfor er det så få som krever fredsforhandlinger?


Det hele er så sinnsykt, at man kan forstå de såkalte "konspirasjonsteoretikere" som hevder at dette er et "script" som handler om å svekke Vesten og innføre en nasjonsløs verdensregjering under et kontroll regime av Kinesisk oppskrift. Man kan i det minste tydelig se sammenhengen mellom våre lederes valg og handlinger og mot konspirasjonsteoriens endelikt. Det er faktisk utfordrende å se for seg et annet resultat.


Det å velge side i denne galskapen, det er som å velge mellom pest og kolera. Herfra, verken likes eller støttes noen av sidene. Men, når når alt kommer til alt, og hvis vi skal være ærlige med oss selv, så kan det nok ha vært klokest å forblitt en god nabo, fremfor en lydig, logrende borger av det såkalte frie Vesten.


Vil du sende dine barn for å dø for den fallerte "Amerikanske drømmen" og imperiet? I kampen mot Russland, og siden Kina?


Tenkte du ikke at det skulle gå så langt kanskje? Hvis du ikke er villig til å sende dine egne barn i døden i den Vestlige kampen for såkalt "demokrati og frihet" på østfronten, så kan du ei heller stille deg bak Vestens handlinger. Så enkelt er det.

3 kommentarer
bottom of page